Οι αρχαιολόγοι ισχυρίζονται ότι οι 3D σαρώσεις δείχνουν σχηματισμό που ταιριάζει με την “βιβλική” περιγραφή της Κιβωτού του Νώε στην ανατολική Τουρκία

Οι βιβλικοί αρχαιολόγοι λένε ότι έχουν ανακαλύψει έναν σχηματισμό σαν βάρκα που ταιριάζει με τη βιβλική περιγραφή της Κιβωτού του Νώε καθώς χρησιμοποίησαν ένα ραντάρ που διεισδύει στο έδαφος σε ένα βραχώδες σημείο στην ανατολική Τουρκία που κάποιοι εικάζουν ότι είναι η θέση του αρχικού σκάφους.
Οι αρχαιολόγοι που σχετίζονται με ένα έργο που ονομάζεται Ark Scans του Νώε λένε ότι έχουν ανακαλύψει ένα “σχηματισμό σκαφών” στο Όρος Tendürek που ταιριάζει με το “ακριβές μήκος” της Κιβωτού που δίνεται στη Βίβλο — περίπου 150 μέτρα ή 300 πηχάκια με βιβλικούς όρους — ο Ήλιος των ΗΠΑ ανέφερε την Κυριακή.
Ο σχηματισμός σχήματος σκάφους Durupinar ανακαλύφθηκε το 1959 από έναν τουρκικό στρατό καπετάνιο. Το ερευνητικό ενδιαφέρον για τον ιστότοπο ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 λόγω του έργου του αμερικανικού εξερευνητή Ron Wyatt και άλλων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του έργου, πραγματοποιήθηκαν ανεξάρτητες ιδιωτικές γεωφυσικές έρευνες το 2014 και το 2019 “που δείχνουν στρώματα και ενδιαφέρουσες γωνιακές δομές κάτω από το έδαφος.”

“Τα νέα δεδομένα GPR δείχνουν παράλληλες γραμμές και γωνιακές δομές 8 έως 20 πόδια κάτω”, εξηγεί το έργο στην ιστοσελίδα του. “Αυτές οι παράλληλες γραμμές και οι ορθές γωνίες κάτω από την επιφάνεια είναι κάτι που δεν θα περίμενε κανείς να δει σε ένα φυσικό, γεωλογικό σχηματισμό. Είναι ενδιαφέρον ότι ο σχηματισμός του σκάφους έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι είναι το ακριβές μήκος της Κιβωτού που δίνεται στη Βίβλο (Γένεση 6:15).”

Previous post Πηγαίνοντας σε έναν κύκλο: λόγω της νέας παραλλαγής του COVID-19, Η Ευρώπη περιορίζει τα ταξίδια
Next post Μια νέα μετάλλαξη κοροναϊού ονομάστηκε “Omicron”: ποιος είναι ο κίνδυνος της

Αφήστε μια απάντηση