Το Ισραήλ βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του Omicron: τι θα αλλάξει

Κατά την άφιξη από άλλες χώρες, οι Ισραηλινοί θα αναγκαστούν να στραφούν στην απομόνωση

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ισχύει μια αυστηρότερη καραντίνα στο Ισραήλ, η οποία συνδέεται με μια νέα παραλλαγή του COVID-19 “Omicron”. Ο κύριος περιορισμός θεωρείται η επανάληψη της απαγόρευσης άφιξης αλλοδαπών πολιτών.

Λεπτομέρειες αναφέρονται από τους Times του Ισραήλ.

Η απόφαση να κλείσει η χώρα για καραντίνα ελήφθη το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, αφού οι Ισραηλινοί γιατροί διέγνωσαν την πρώτη περίπτωση του omicron, μια παραλλαγή μεταξύ των ασθενών.

Ποιοι κανόνες ισχύουν τώρα;
Οι αλλοδαποί δεν μπορούν να εισέλθουν στο Ισραήλ χωρίς ειδική άδεια από την κυβερνητική επιτροπή. Οι περιορισμοί εξακολουθούν να υπολογίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Οι εμβολιασμένοι Ισραηλινοί πολίτες που φθάνουν από το εξωτερικό θα λάβουν επίσης νέους περιορισμούς. Κατά την άφιξη, θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή για το “στέμμα”, στη συνέχεια να υπηρετήσουν τρεις ημέρες σε αυτο-απομόνωση, μετά την οποία θα δοκιμαστούν ξανά.
Εάν οι Ισραηλινοί δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του covid, τότε αντιμετωπίζουν “καραντίνα” για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Μετά από αυτό, θα μπορούν να το αφήσουν με αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής κοροναϊού.
Εάν οι Ισραηλινοί πολίτες προέρχονται από χώρες με “κόκκινο” επίπεδο κινδύνου, θα τοποθετηθούν σε ειδικά κρατικά ξενοδοχεία. Θα παραμείνουν εκεί μέχρι τα αρνητικά αποτελέσματα των δοκιμών.
Παρόμοιοι περιορισμοί, παρεμπιπτόντως, σημειώθηκαν στην ελβετική κυβέρνηση. Οι κάτοικοι ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τσεχικής Δημοκρατίας και των Κάτω Χωρών, απαγορεύτηκαν να διασχίσουν τα σύνορα της χώρας.

Εάν το ταξίδι είναι απαραίτητο, τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να παρέχουν αρνητικό αποτέλεσμα των δοκιμών PCR και να εξυπηρετούν μια καραντίνα 10 ημερών.

Νωρίτερα, η Telegraph ανέφερε ότι η Βρετανία κλείνει επίσης τα σύνορά της σε ορισμένες χώρες, αλλά στην περίπτωση αυτή Αφρικανική. Ο κατάλογος περιλαμβάνει καταστάσεις όπου διαγνώστηκε ένα ξέσπασμα του omicron, μια παραλλαγή του κοροναϊού.

Previous post Δεν υπάρχουν έντονα συμπτώματα: πώς να αναγνωρίσετε την παραλλαγή του COVID-19″Omicron”
Next post Ο κοροναϊός στην Ουκρανία εξέπληξε με απροσδόκητα στατιστικά στοιχεία: στοιχεία στις 29 Νοεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση