Ο σιδηρόδρομος του Λονδίνου διατάζει τους αγωγούς να σταματήσουν να λένε “κυρίες και κύριοι” μετά την προσβολή του “μη δυαδικού” ατόμου

Ο βορειοανατολικός σιδηρόδρομος του Λονδίνου (LNER) δήλωσε ότι οι αγωγοί του θα προειδοποιηθούν να μην χρησιμοποιήσουν το χαιρετισμό “κυρίες και κύριοι” μετά από καταγγελία από μη δυαδικό επιβάτη.
Ο LNER είπε ότι οι διαχειριστές τρένων δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη φράση για να αποφύγουν την προσβολή των επιβατών που ενδέχεται να ταυτιστούν ούτε ως άνδρες ούτε ως γυναίκες.
Έρχεται μετά από μια καταγγελία από έναν επιβάτη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει Η Telegraph.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter που απευθύνεται στον LNER, ο επιβάτης έγραψε: “καλησπέρα κυρίες και κύριοι, αγόρια και κορίτσια…” ως μη δυαδικό πρόσωπο αυτή η ανακοίνωση δεν ισχύει στην πραγματικότητα για μένα, οπότε δεν θα ακούσω.”
Ο LNER απάντησε στον καταγγέλλοντα, συμφωνώντας ότι οι διαχειριστές τρένων”δεν πρέπει να χρησιμοποιούν γλώσσα όπως αυτή”.

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ιστορία >>

Η Βίβλος αναφέρει στο Κατά Ματθαίον 19: 4-5: “[ο Ιησούς] απάντησε και τους είπε: δεν έχετε διαβάσει, ότι αυτός που τους έκανε στην αρχή τους έκανε άνδρες και γυναίκες και είπε: για αυτό το λόγο ένας άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και τη μητέρα και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του: και δύο θα είναι μια σάρκα;”

Previous post 2,000-year-Old βιβλικά κείμενα που βρέθηκαν στο Ισραήλ, 1ο από τη Νεκρά Θάλασσα Scrolls
Next post Η επιγραφή πέντε γραμμάτων εμποτισμένη Πριν από 3.100 χρόνια μπορεί να είναι το όνομα του βιβλικού δικαστή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.