Οι νομοθέτες εκτοξεύουν τη σαρωτική νέα εντολή κοροναϊού του Μπάιντεν, αναγκάζοντας τους εργοδότες να απαιτούν εμβολιασμούς ή δοκιμές

Ρεπουμπλικανικό μέλη του Κογκρέσου και μέλος διοικητών ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση πέμπτη ότι ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα αναγκάσει τους εργοδότες με πάνω από 100 εργαζομένους να απαιτούν coronavirus εμβολιασμούς ή δοκιμή εργαζομένων εβδομαδιαία, ελπίζοντας να εμποδίσουν τη νέα πολιτική και terming είναι αντισυνταγματική.
Η εντολή, η οποία αναμένεται να επηρεάσει έως και 100 εκατομμύρια Αμερικανούς σε μια σειρά θέσεων εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, επηρεάζει άμεσα τον ιδιωτικό τομέα.
“Αυτό είναι απολύτως αντισυνταγματικό”, έγραψε ο κ. Thomas Massie, R-Ky, σε ένα tweet, συνδέοντας έναν σύνδεσμο με τις ειδήσεις.

“Οι εντολές δεν είναι η απάντηση”, ο κ. Neal Dunn, R-Fla., είπε σε απάντηση. “Η λήψη του εμβολίου πρέπει να εξαρτάται από εσάς και το γιατρό σας — όχι από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.”

Previous post Lyft, Uber να πληρώσει νομικά έξοδα για τους οδηγούς μήνυσε για τη μεταφορά επιβατών για τη δολοφονία μωρών σύμφωνα με το νέο νόμο περί αμβλώσεων TX
Next post Η τροφοδοσία του Λιβάνου αποκαταστάθηκε μετά τη βύθιση του έθνους 24 ώρες σκοταδιού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.