Μοιχός Greg Locke ισχυρίζεται Μπάιντεν είναι “φύλο διακινητής”, ενώ η προώθηση καταρριφθεί θεωρία συνωμοσίας QAnon κατά τη διάρκεια της συνάντησης σκηνή

Ένας αυτοαποκαλούμενος πάστορας και θιασώτης του Τραμπ από το Τενεσί—ο οποίος άφησε τη σύζυγό του για τον διοικητικό βοηθό του πριν από αρκετά χρόνια—ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης σκηνής την Κυριακή ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι “φύλο διακινητής” προωθώντας παράλληλα μια απομυθοποιημένη θεωρία συνωμοσίας QAnon.
Greg Locke της Παγκόσμιας Vision Bible Church στο Mt. Τζουλιέτ, Τεν., είπε εκκλησίασμα του, “δεν με νοιάζει τι σκέφτεστε για δόλια” υπνηλία Joe. Είναι ένας κακοποιός, δαιμονισμένος μιγάς. Είναι της Αριστεράς. Δεν είναι καλύτερος από τον Πάπα [Francis] και την Oprah Winfrey και τον Tom Hanks και το υπόλοιπο αυτού του πονηρού πλήθους. Ο Θεός θα καταστρέψει όλο το σπίτι! … Θα εκθέσει όλους αυτούς τους παιδόφιλους.”
“Πιστεύετε ειλικρινά, πάστορα Λοκ, ότι ο στρατός αποκάλυψε σήραγγες κάτω από το κτίριο του Καπιτωλίου και κάτω από τον Λευκό Οίκο; … Πιστεύετε πραγματικά ότι βρήκαν παιδιά; Ναι. Και οι δύο ζωντανοί και οι νεκροί”, ρώτησε ο Locke για τον εαυτό του και απάντησε κατά τη διάρκεια της παράξενης αλαζονείας.

Ένα βίντεο κλιπ των δηλώσεων αναρτήθηκε στον λογαριασμό Twitter του Right Wing Watch, ενός έργου του οργανισμού “progressive” People For the American Way (PFAW), συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.

Previous post Ο Μπάιντεν DOJ αντιτίθεται στον νόμο της Δυτικής Βιρτζίνια που απαγορεύει στα βιολογικά αγόρια να παίζουν σε ομάδες κοριτσιών
Next post Το Εφετείο της Καλιφόρνιας ανατρέπει τον κρατικό νόμο που Ποινικοποίησε το “Misgendering”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *