Η γυναίκα βιάστηκε στο τρένο καθώς οι παρευρισκόμενοι στάθηκαν και δεν έκαναν τίποτα, λέει η Αστυνομία

Η αστυνομία στο Delaware County συνέλαβε έναν ύποπτο που συνδέεται με έναν βιασμό που φέρεται να συνέβη σε ένα τρένο SEPTA El. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο ύποπτος, ο 35χρονος Fishton Ngoy, αντιμετωπίζει βιασμό και πολλές άλλες κατηγορίες.
Η αστυνομία αναφέρει ότι μια γυναίκα ανέφερε ότι βιάστηκε στο εισερχόμενο El κοντά στην 69η οδό στο Upper Darby γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ερευνητές λένε ότι η σεξουαλική επίθεση συνέβη ενώ άλλοι στέκονταν στο τρένο και “δεν έκαναν τίποτα.”
“Παρακολουθούσαν; Δεν ξέρω. Και πάλι, εξακολουθούμε να περνάμε από το βίντεο, αλλά υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, κατά τη γνώμη μου, που θα έπρεπε να έχουν παρέμβει. Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι. Μιλάει για το πού βρισκόμαστε στην κοινωνία. Ποιος θα επέτρεπε κάτι τέτοιο να λάβει χώρα; Έτσι είναι ανησυχητικό, αλλά και πάλι, εργαζόμαστε σε αυτό και προσπαθούμε να εντοπίσουμε όποιον είδαμε να έρχεται και να βγαίνει από το El εκείνη την εποχή”, δήλωσε ο επιθεωρητής της Αστυνομίας του Upper Darby Tim Bernhardt.

Ένας αστυνομικός στο ρυθμό του βρήκε αργότερα τον ύποπτο στο τρένο μερικώς ντυμένο κοντά στο θύμα και ανέλαβε δράση.

Previous post Οι χάκερ για να εξαπολύσουν το Killware — και είναι τόσο κακό όσο ακούγεται
Next post Καλιφόρνια. Ο πρόεδρος του σχολικού συμβουλίου καταδικάζει τον ενδιαφερόμενο γονέα που αμφισβήτησε εμβόλια για παιδιά, εντολή μάσκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.